Webinar "Accelerate Your Engineering Simulations with the Tygron Platform." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

Hydrologen, ontdek de kracht van de Tygron Watermodule met de trainingen van Aveco de Bondt

Hydrologen spelen een cruciale rol bij het berekenen en beoordelen van waterbeheer in Nederland. Om deze verantwoordelijkheid te dragen en de uitdagingen van de veranderende waterhuishouding aan te gaan, is het nodig om moderne rekentools te gebruiken die ons ondersteunen.
 
Een van de meest geavanceerde tools voor hydrologische analyses is de Tygron Watermodule. Met deze tool kun je real-time simulaties uitvoeren van complexe hydrologische scenario’s en de effecten van verschillende maatregelen op de waterhuishouding van een gebied voorspellen.

 

Wil jij leren werken met de Tygron Watermodule?

Om de Tygron Watermodule optimaal te benutten, biedt Aveco de Bondt in samenwerking met Tygron trainingen aan. Aveco de Bondt heeft diepgaande kennis en ervaring op het gebied van waterbeheer en hydrologie en geeft al jaren trainingen aan diverse gebruikersgroepen. Tijdens de training leer je hoe je de software effectief kunt gebruiken en hoe je complexe hydrologische scenario’s beter kunt analyseren en voorspellen. Hydrologen krijgen zelfs 3 maanden gratis toegang tot het platform als onderdeel van de training.

Als hydroloog die serieus is over duurzaam waterbeheer en het werken met de nieuwste technologieën, is de Tygron Watermodule de perfecte tool voor jou. Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in voor de training!

De eerst volgende training is de tweedaagse Basistraining Watermodule; op 21 en 26 september 2023.

Meer weten over de training, de data en kosten, kijk hier: https://www.tygron.com/tygron-academy/

Meer weten over de samenwerking tussen Aveco de Bondt en Tygron zie: Tygron en Aveco bundelen krachten in strategische samenwerking

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.