Webinar "Accelerate Your Engineering Simulations with the Tygron Platform." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

Tygron en Aveco bundelen krachten in strategische samenwerking

Tygron en Aveco de Bondt bundelen hun krachten om waterprofessionals te voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde tools voor waterbeheer en hydrologische analyses en zijn hiervoor een strategische samenwerking aangegaan. Op deze manier kunnen Tygron en Aveco de Bondt de waterprofessionals bedienen met een compleet pakket aan diensten, waarbij de Tygron Watermodule wordt gecombineerd met de diepgaande kennis en ervaring van Aveco de Bondt op het gebied van hydrologie. Ook verzorgt Aveco de Bondt de trainingen voor de Tygron Watermodule, een krachtige rekentool voor real-time simulaties van hydrologische scenario’s. De trainingen van Aveco de Bondt bieden een uitstekende mogelijkheid om de Tygron Watermodule optimaal te benutten en meer inzicht te halen uit een breed palet aan hydrologische analyses.

Aveco de Bondt is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van hydrologie en waterbeheer, met uitgebreide kennis en ervaring in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor waterbeheeruitdagingen boven en onder de grond. Tygron is een innovatief softwarebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van slimme en duurzame oplossingen voor stedelijke planning en waterbeheer op alle schalen.

De samenwerking tussen Tygron en Aveco de Bondt is een belangrijke stap voorwaarts in de ontwikkeling van slimme en duurzame oplossingen voor waterbeheer in Nederland. Door de integratie van de Tygron Watermodule met de expertise van Aveco de Bondt, kunnen waterprofessionals de uitdagingen van de veranderende waterhuishouding beter inzichtelijke maken en afwegen met betrokkenen, om samen te komen tot een duurzame en klimaatbestendige toekomst voor Nederland.

Zie ook: Voor hydrologen: Aveco de Bondt en Tygron bieden gezamenlijk training Watermodule aan

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.