Webinar "Accelerated Simulations for Engineers." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

Klimaatrobuuste ontwikkeling van de Nieuwe Stad door Buro Boot

Adviseurs van Boot zijn al sinds een vroeg stadium betrokken bij de planvorming van De Nieuwe Stad, langs de Eem in Amersfoort. De uitdaging is om hier te komen tot een klimaatbestendige gebiedsontwikkeling. In dit artikel kan je lezen hoe de adviseurs van Boot deze uitdaging oppakken en hoe ze het Tygron Platform inzetten om effecten van potentiële maatregelen, zoals bomen, schaduw, infiltratiekratten en groendaken in kaart te brengen:

https://www.buroboot.nl/project/klimaatrobuuste-ontwikkeling-van-de-nieuwe-stad/

Related posts

Weekly Tutorial

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.