Webinar "Accelerate Your Engineering Simulations with the Tygron Platform." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

Aveco de Bondt brengt klimaatgevoelige locaties voor Roosendaal in beeld

Tygron partner Aveco de Bondt helpt gemeenten bij een klimaatbestendige inrichting van de openbare ruimte. Voor de gemeente Roosendaal heeft Aveco de top 10 klimaatgevoelige locaties in beeld gebracht – dus de plekken waar hittestress en water voor het meeste overlast kunnen zorgen. De locaties zijn bepaald met de Tygron aanpak waarin de hittestress volgens de DPRA-methodiek (Deltaplan Ruimtelijke Adaptatie) wordt berekend, daarnaast is er een 70mm neerslagsituatie uitgevoerd voor de hele gemeente.

Lees hier meer over de aanpak van Aveco:

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.