Webinar "Accelerated Simulations for Engineers." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

Webinar bres en bresgroei in Tygron

Op 4 oktober 2022 vond de webinar over bres en bresgroei in Tygron plaats. In aanwezigheid van ongeveer 30 deelnemers van waterschappen en adviesbureaus lichtte Maxim Knepfle, CTO Tygron de werking van de bres in Tygron toe

Hier kunt u de webinar terugkijken:

Onderwerpen:

4:02   Waarom rekenen met bres in Tygron: Rekenkracht op GPU

7:09   Bres theorie

11:28   Bres praktijk (Zee, Rivier en Boezem)

27:10   Bresgroei theorie

32:26   Bresgroei praktijk: Bronkhorst

39:31   Nieuwe features

49:46  Discussie

De door Maxim genoemde rapportage ‘Quickscan lijnvormige kerende elementen’ van Arcadis is hier terug te vinden: Quickscan Lijnvormige Kerende Elementen (wur.nl) 

Maxim verwijst in zijn presentatie naar een studie uitgevoerd door Arcadis in opdracht van het Waterschap Rijn en IJssel. Dit betreft een presentatie van Bas Agerbeek (Arcadis) en Margot van Dongen (Arcadis), die vertellen een vergelijking tussen Tygron en D-Hydro voor een overstromingsscenario van uit de IJssel. Deze presentatie was onderdeel van de ‘Community of Practice Water’ bijeenkomst van 7 juli 2022 en is hier te vinden:

De nieuwe functionaliteiten die Maxim liet zien zijn op dit moment beschikbaar op de Preview Server. Deze komt per 1 januari 2023 beschikbaar voor alle Tygron gebruikers. Mocht u belang hebben bij het nu al aan de slag gaan met deze nieuwe functionaliteit neem dan even contact op via info@tygron.com.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.