Webinar "Accelerated Simulations for Engineers." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

RIVM lanceert koppeling Groene Baten Planner met Tygron

Het RIVM ontwikkelde een tool waarmee de baten van groen in getallen kunnen worden uitgedrukt: de Groene Baten Planner. Deze tool berekent de maatschappelijke en financiële waarde van groen voor de leefomgeving. Via de API zijn Tygron en de Groene Baten Planner nu aan elkaar gekoppeld. Zo kunnen vergroeningsmaatregelen in Tygron worden ingetekend, worden doorgerekend door de Groene Baten Planner, en de baten ervan direct zichtbaar worden gemaakt in de Tygron interface. Ton de Nijs van RIVM vertelt er meer over in deze publicatie:

Nature Today | Koppeling Groene Baten Planner aan 3D plan-tools biedt kansen voor gemeenten

 

Wilt u zelf aan de slag met de Groene Baten Planner in Tygron? Stuur dan een mail aan support@tygron.com en we helpen u verder.

Related posts

Weekly Tutorial

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.