Webinar "Accelerated Simulations for Engineers." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

Opschaling en professionalisering Tygron

Verhuizing kantoor

Vanaf mei 2022 zal Tygron verhuizen naar de Rode Olifant in Den Haag. Dit prachtige pand in het Benoordenhout is gelegen nabij het centraal station van Den Haag. Het architectonische hoogstandje van de Amsterdamse school biedt ons veel extra vrijheid voor het organiseren van trainingen en Community of Practise bijeenkomsten. Daarbij krijgen we toegang tot de alle kantoorruimtes van Regus en Spaces, waardoor we in iedere stad eenvoudig bijeenkomsten kunnen organiseren.

Het nieuwe adres is:

Zuid Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag

Professionalisering Cloud-service Tygron Platform.

Vanaf eind april 2022 zal het Tygron Platform draaien in het datacenter van Dataplace. Dit hypermoderne Tier III datacenter, ruim boven de zeespiegel gelegen, past bij de verdere professionalisering van het Tygron Platform in termen van leveringszekerheid, stabiliteit, veiligheid en duurzaamheid.

De verhuizing van de hardware gebeurt in fases gedurende april 2022, zodat u als gebruiker er zo min mogelijk hinder van ondervindt. Op zaterdag 16 april vindt er onderhoud plaats, waardoor op 16 april overdag het platform tijdelijk niet bereikbaar zal zijn. Houd wel rekening met mogelijke uitloop naar de rest van het weekend.

Een sfeerimpressie van ons nieuwe gebouw:

We hopen u heel snel te zien op onze nieuwe locatie!

Related posts

Weekly Tutorial

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.