Webinar "Accelerated Simulations for Engineers." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

Duurzame Bedrijventerreinen gaan Paris Proof

Digital Twins kunnen bedrijventerreinen en werklocaties helpen bij de energietransitie en met klimaatadaptatie, omdat ze de effecten van verschillende maatregelen al in een vroeg stadium zichtbaar maken.

Wilt u weten hoe dit werkt? Lees dan het artikel vanaf blz. 22 in de bijgaande aflevering van het blad ‘Bedrijventerrein’.

Gerlof Rienstra (Rienstra Beleidsonderzoek en Beleidsadvies), Jacko D’Agnolo (Projectmanager Stichting Duurzame Bedrijventerreinen) en Florian Witsenburg (CEO Tygron) beschrijven aan de hand van een voorbeeld in Venlo hoe een combinatie van de Paris Proof Ranking en het Tygron Geodesign Platform helpen om te komen tot kosteneffectieve en duurzame afwegingen.

Related posts

Weekly Tutorial

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.