Webinar "Accelerate Your Engineering Simulations with the Tygron Platform." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

Preview Server release 2022

In maart 2022 vindt de release van de Tygron LTS Server 2022 plaats. In deze nieuwsbrief vindt u praktische informatie over de voorbereiding van deze release, met het beschikbaar komen van de nieuwe Preview Server op 1 januari als belangrijkste aandachtspunt.Tygron heeft het afgelopen jaar samen met haar gebruikers weer een groot aantal verbeteringen doorgevoerd en nieuwe functionaliteiten ontwikkeld. Zoals altijd komen deze voor alle gebruikers beschikbaar. De belangrijkste vernieuwde functionaliteiten zijn:

  • Flexibeler pre- en postprocessing van data, algoritmes en overlays.
  • GeoShare en Geo Plug-ins: Eenvoudiger opslaan, delen en gebruiken van big data.
  • Een uitgebreider overzicht van de nieuwe functionaliteiten, waaronder voor parametrisch ontwerpen en verkeer, vindt u hier: https://www.tygron.com/new-features/.

De details over de komende release vindt u terug in de release notes:Version 2022 – Tygron Preview Support  Wiki

Op 11 janauari 2022 is de Community of Practice Water geweest, waar verschillende use cases met de nieuwe functionaliteit gedemonstreerd zijn. Bekijk hieronder het verslag:

Preview Server 2022

In voorbereiding op de LTS Server 2022 release vondt op 1 januari de release van de Preview Server 2022 plaats. Alle Tygron gebruikers kregen daarmee toegang tot de nieuwe functionaliteiten, om er alvast aan te kunnen wennen. Vanaf 1 januari tot de LTS Server 2022 release in maart heeft u dus toegang tot zowel de LTS 2021 als de Preview 2022. Heeft u een bestaand project dat u graag wil testen op de Preview Server? Geef dan de naam van het project door aan support@tygron.com, dan nemen we contact op om het testen gezamenlijk in te plannen.

Aan de slag op de Preview Server?

Download de Preview applicatie en ontdek zelf de nieuwe functionaliteiten. Uw login van de LTS Server kunt u ook gebruiken voor de Preview Server. Ook hebben we de Preview Support Wiki onder handen genomen en de nieuwe technologie beschreven. De komende weken wordt de documentatie nog verder uitgebreid.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.