Webinar "Accelerated Simulations for Engineers." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

Klimaatadaptatief bedrijventerrein de Waarderpolder Haarlem

Bedrijven terreinen verduurzamen en klimaat adaptief inrichten? Een actueel thema, waarbij oa wateroverlast, hittestress, droogte en biodiversiteit in de huidige en toekomstige situatie integraal kunnen worden afgewogen met behulp van het Tygron Geodesign Platform.

De Gemeente Haarlem en Tauw Nederland werkten aan klimaatadaptatie en verduurzamen van het bedrijventerrein Waarderpolder. Het Tygron Platform heeft geholpen om de opgave ruimtelijk en concreet te maken.

Op de website van Tauw kunt u er meer over lezen:  Klimaatadaptatief bedrijventerrein de Waarderpolder Haarlem | Tauw.nl

Related posts

Weekly Tutorial

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.