Gratis onderwijslicentie Tygron Geodesign Platform

Het Tygron Geodesign Platform is gratis voor studenten. De gratis Edu licentie voor onderwijsinstellingen heeft als doel meer studenten ervaring te laten opdoen met het gebruik van het Tygron Platform. Steeds meer bedrijven en overheden gebruiken het Tygron Platform en we zien dan ook een toename in de vraag naar het aantal vacatures waarin ervaring met de Engine wordt gevraagd als een pré. Met de gratis Edu licentie proberen wij de afzet van nieuwe professionals en de vraag naar ervaren gebruikers beter op elkaar af te stemmen. De ontwikkeling van het Tygron Platform is hard gegaan de afgelopen jaren. Werd de tool voorheen hoofdzakelijk ingezet voor het spelen van de Climategame, tegenwoordig is het Platform heel breed inzetbaar voor alle mogelijke Geodesign vraagstukken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het inzichtelijk maken van GIS data en het snel uitvoeren van complexe rekenmodellen. Studenten implementeren zelf GIS data en voeren daarmee Stresstesten uit. Vervolgens maken ze  analyses van bijvoorbeeld hittestress in gebieden. De verwachting is dat komend schooljaar 18-19 nog eens 40 onderwijsinstellingen binnen en buiten Nederland gaan starten. Wat krijg je bij deze nieuwe licentie?
  • 30 projecten parallel opslaan. Op die manier kunnen groepen studenten (3 a 4 per project) samen aan projecten werken.
  • Het maximale formaat per project is 1 kilometer x 1 kilometer.
  • 200 nieuwe projecten inladen zonder op te slaan.
  • Climategame is standaard meegeleverd
  • Internationaal in te zetten
In return vragen wij:
  • De school/universiteit heeft een actief plan hoe de software in het curriculum is op te nemen. Dit kan gedeeld worden met andere scholen.
  • De studenten schrijven aan het eind van de cursus een verslagje op welke manier ze de software hebben gebruikt. Dit wordt op de Tygron website gedeeld ter info voor andere scholen. Studenten kunnen deze informatie gebruiken bij het maken van een omschrijving voor een afstudeerproject.
Ben je geïnteresseerd en wil jij met jouw onderwijsinstelling ook een gratis Edu licentie of wil je meer informatie, meld je dan nu aan via info@tygron.com.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.