Webinar "Accelerated Simulations for Engineers." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

Zelf waterberekeningen uitvoeren op een supercomputer? Dat kan!

Graag leren we u hoe. De Tygron Academy biedt speciaal voor hydrologen een gestructureerd trainingspakket aan, waarmee u leert om snel en praktisch aan de slag te kunnen met de Watermodule van het Tygron Geodesign Platform.

U leert het Tygron Platform in te zetten voor uw eigen uitdagingen op watergebied, zoals het uitvoeren van overstromingssimulaties en watersysteemanalyses, en kunt op basis hiervan direct aan de slag met uw eigen casuïstiek.

Afhankelijk van uw ervaring en interesses bieden we een aantal trainingsmodules en verdiepende seminars aan. De trainingen en seminars zijn zeer praktisch van aard, gericht op het uitvoeren van specifieke hydrologische werkzaamheden. Trainingen zijn indien noodzakelijk deels online, deels face-to-face.

De Tygron Academy is, net als het Tygron Platform zelf, ontworpen voor en door gebruikers. Inmiddels hebben al vele hydrologen van waterschappen, consultants en onderwijsinstellingen hier gebruik van gemaakt. Tijdens al onze trainingen werken we in kleine groepjes, met veel persoonlijke begeleiding. Tijdens de trainingen wordt gewerkt aan een aantal tutorials en is ruim aandacht voor de vertaalslag naar uw eigen casuïstiek. De trainingen zijn toegankelijk voor iedereen met een Tygron gebruikers account. Indien u nog geen account heeft krijgt u beschikking over uw eigen trainingsaccount.

Wilt u aan de slag? Voor een volledig overzicht van de beschikbare trainingen verwijzen wij u graag naar onze brochure.

Bekijk de brochure:

 

Related posts

Weekly Tutorial

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.