Webinar "Accelerated Simulations for Engineers." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

Meer inzicht in wateroverlast: gemeenten Druten en Wijchen

Voor de gemeenten Druten en Wijchen heeft Tygron-partner TAUW visueel inzichtelijk gemaakt waar potentiële wateroverlastgevoelige locaties liggen. Hiervoor heeft TAUW de output van het rioleringsmodel Infoworks ICM gekoppeld aan het maaiveldmodel in het Tygron Platform. In het Platform hebben zij extreme neerslag gesimuleerd met de Watermodule. De uitkomst is een overzicht met de locaties en hoeveelheid water op straat en inzicht in waar dit water vandaan komt. Zo krijgen de gemeenten inzicht in de effecten en gevolgen van extreme neerslag en zijn zij in staat om hierop te anticiperen. Alle resultaten zijn opgeleverd in een online viewer.

Zie voor meer informatie over dit project:
https://www.tauw.nl/projecten/maaiveldanalyse-wateroverlast-gemeenten-druten-en-wijchen.html   

Related posts

Weekly Tutorial

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.