Webinar "Accelerated Simulations for Engineers." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

Handelingsperspectief bij overstromingen met een Digital Twin

Stel er breekt een dijk door. In Nederland staat een dorp of stad dan al snel onder water. Waar is de nood het hoogst? Hoeveel tijd is er om mensen weg te krijgen? Waar moet je beginnen? Welke routes zijn er nog begaanbaar? Welk materiaal hebben de hulpdiensten nodig? Waterschappen brengen met een simulatie in een digital twin van Tygron het handelingsperspectief in beeld. Hiermee kunnen betrokkenen zoals bestuurders, veiligheidsregio’s of omwonenden inzicht krijgen in welk risico ze lopen en wat hieraan kan worden gedaan.

Florian Witsenburg, CEO Tygron, ging tijdens de Geo-inspiratiedagen van Geonovum op 20 april 2021 in op de volgende vragen: Hoe maak je zoiets? Waar haal je de ingrediënten vandaan en hoe pas je het allemaal naadloos in elkaar? Hoe kan je het gebruiken in de praktijk?

 

Related posts

Weekly Tutorial

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.