Webinar "Accelerated Simulations for Engineers." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

Tygron EDU Handleiding

We zijn blij om de nieuwe EDU handleiding van Tygron te lanceren.

Tijdens het EDU-event van vorig jaar spraken deelnemers van diverse onderwijsinstellingen uit behoefte te hebben aan een document waarin educatieve use-cases worden getoond. Dit als voorbeeld om hen te helpen het Tygron Geodesign Platform effectief in hun curriculum te implementeren. Deze handleiding is een praktische handleiding die bedoeld is om de docenten te helpen grip te krijgen op wat er nodig is om het Tygron Platform op succesvolle wijze in te zetten in het onderwijs.

In de afgelopen jaren zijn veel onderwijsinstellingen erin geslaagd om het Tygron Geodesign Platform in hun curriculum te integreren. Dat deden ze door verschillende cursussen te geven aan studenten met diverse achtergronden. De implementatie van deze cursussen resulteerde in verschillende uitkomstenniveaus; sommigen waren succesvoller dan anderen.

In sommige gevallen liepen docenten tegen problemen aan met hun vakken. Meestal waren de problemen technisch of logistiek. Zo is de uitkomst van een van de cursussen achtergebleven omdat de opdracht niet goed is opgezet bleek te zijn. Of in een ander geval waren er studenten die een hardware probleem hebben gehad. Dit soort obstakels nemen we graag weg.

Daarom hebben we samen met docenten en onderzoekers deze EDU-handleiding samengesteld en geproduceerd. Docenten hebben ons praktische details en aanbevelingen gegeven op basis van echte cursussen die ze hebben geïmplementeerd. Het belangrijkste was dat ze de vraag beantwoordden “Wat zou je anders hebben gedaan om je cursus succesvoller te maken?”

Wat kunt u doen met deze handleiding?

  • Lees hoe andere instituten Tygron hebben gebruikt in hun onderwijscurricula;
  • Begrijp de inhoud en het ontwerp van de cursussen, inclusief tijdverdeling, beoogde studenten, logistiek, uitdagingen, uitkomst en beoordeling, en andere belangrijke details;
  • Houd rekening met de aanbevelingen en feedback van anderen op basis van hun ervaring.

Waaruit bestaat deze handleiding?

  • Bronnen en een begeleidingssjabloon (https://previewsupport.tygron.com/w/images/8/8f/Tygron_Course_Design_template.docx) om u te helpen bij het ontwerpen van een cursus met behulp van het Tygron Platform.
  • Bestaande educatieve use-cases van Tygron, met 5 verschillende leerdoelen: stadsanalyse, geografisch informatiesysteem (GIS), ruimtelijke planning, wetenschappelijk onderzoek en besluitvorming.
  • De uitkomsten van elke use-case gepresenteerd in de vorm van rapporten, afbeeldingen, StoryMaps en video’s.

Voor meer informatie over de Tygron EDU-handleiding:

https://support.tygron.com/wiki/Tygron_EDU_Manual

 

Related posts

Weekly Tutorial

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.