Webinar "Accelerated Simulations for Engineers." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

Wateroverlast op smartphone realistisch in beeld

Door de straat lopen en via de smartphone beleven hoeveel water er in de straat kan komen te staan? En ervaren welke maatregelen bewoners zelf kunnen nemen om dit te voorkomen?

Tauw maakt dit mogelijk met haar HOOSbui app waarin het Tygron Platform gekoppeld wordt aan AR- en VR-omgevingen. Gedetailleerde gegevens worden geprojecteerd op de werkelijke situatie via de smartphone. Dit is een voorbeeld van een van de vele mogelijkheden die de gestandaardiseerde aanpak van het Tygron Platform en haar API biedt. Bestaande of te ontwikkelen modellen en applicaties zijn zo eenvoudig te koppelen. Hierdoor ontstaat er een ecosysteem van (software)producten die met elkaar data kunnen uitwisselen en een bijdrage kunnen leveren aan allerlei vraagstukken in onze fysieke leefomgeving.

Zie voor meer informatie over de HOOSbui app:

HOOSbui-app brengt kans op wateroverlast via smartphone in beeld | Tauw.nl

Related posts

Weekly Tutorial

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.