Digital Twins voor gezond stedelijk leven

Op 15 oktober 2020 werd de webinar Digital Twin georganiseerd door de Kennishub Gezond Stedelijk leven. Er werden praktijkvoorbeelden gegeven van Digital Twin toepassingen door de Provincie Utrecht, gemeente Utrecht en gemeente Amersfoort. Hedi van Dijk, COO van Tygron, vertelde in haar presentatie over de meerwaarde hiervoor van een schaalbaar en flexibel Platform waaraan door het gebruik van standaarden en API eigen data, modellen, applicaties en visualisatiemogelijkheden gekoppeld kunnen worden. U kunt het Webinar hier terugkijken, de presentatie van Tygron begint vanaf 42:50:

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.