Webinar "Accelerated Simulations for Engineers." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

Webinar Tauw ‘De stad smeden (voor) als het heet is’

Advies- en ingenieursbureau Tauw organiseerde op 9 september 2020 de webinar ‘De stad smeden (voor) als het heet is’. Het webinar gaat in op de vraag hoe je de stad kunt inrichten om overlast door hittestress te voorkomen. Er werd live gedemonstreerd hoe je maatregelen in ruimtelijke planning kunt toepassen op verschillende schaalniveaus met behulp van het Tygron Platform. Welke maatregelen werken goed? En welke niet?

Meer informatie vindt u hier: 
https://www.tauw.nl/actueel/nieuws/terugblik-webinar-hittestress-in-steden.html

U kunt de webinar hier terugkijken:

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.