Webinar "Accelerated Simulations for Engineers." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

IHS heeft het Tygron-platform met succes in het curriculum geïntegreerd

 

IHS ontwierp een cursus met als leerdoel planologie voor klimaatbestendige steden. Hierbij werd gebruik gemaakt van een scenarioanalyse aanpak. Ze ontdekten dat Tygron het meest geschikte hulpmiddel was om hen te helpen de leerdoelen voor de cursus te behalen.

Studenten van de specialisatie Urban Environment, Sustainability and Climate Change van het masterprogramma Urban Management and Development bij IHS scherpen hun vaardigheden aan door verschillende tools te gebruiken om te leren prioriteiten te stellen en beslissingen te nemen over de stedelijke omgeving en klimaat. Een van deze tools is het Tygron Geodesign Platform, dat een geavanceerde High Performance Computing-oplossing biedt waarmee studenten milieu- en klimaatbeslissingen kunnen modelleren en scenario’s kunnen simuleren.

Scenarioplanning
Somesh Sharma, expert op het gebied van milieu en duurzame ontwikkeling bij IHS: “In onze cursus creëerden we dagelijkse opdrachten voor de studenten, zodat ze scenarioplanning konden oefenen als ‘enkele belanghebbende’, als een groep van ‘twee belanghebbenden’, en als een groep van ‘meerdere belanghebbenden ‘. Tijdens de oefensessies creëerden de studenten hun eigen scenario’s in de editor op het Tygron Platform en nodigden ze andere klasgenoten uit om hun scenario’s te testen. Dit hielp hen om scenarioplanning te leren en vertrouwd te raken met de functies van Tygron Geodesign Platform. “

De studenten oefenden op een zelfgekozen universitaire vastgoedlocatie, die zowel uit gebouwen als grond bestond. De soorten gebouwen, daken, vegetatie, kosten, duur en andere kenmerken van deze activa, zijn vaste functies en features van het Tygron Geodesign Platform. Dat hielp onze deelnemers om snel de resultaten van hun ideeën te testen en hun stadsplannen voor klimaatbestendigheid te corrigeren als dat nodig bleek te zijn.

Wedstrijd
Om de effectiviteit van de cursus te testen, werden de studenten uitgedaagd om mee te doen aan een wedstrijd. “Op de laatste dag van de cursus streden de studenten in groepen. Voor de wedstrijd hebben we de Climategame gebruikt ”, zegt Sharma. “Elk lid van het winnende team werd beloond met een prijs. De reacties van de studenten waren erg positief en ze waardeerden het nut van Tygron enorm. Dit was de eerste keer dat we het Tygron Platform zelfstandig hebben gebruikt. Het was alleen mogelijk dankzij de actieve steun van het Tygron-team. Ze hielpen ons bij het ontwerpen van het programma, het beoordelen van de werkdruk en het valideren van onze ideeën voor de cursus. We gebruikten ook de Tygron-community voor de vragen die we hadden en die was erg nuttig. “

Dit bleek een zeer boeiende en stimulerende manier te zijn om kennis in de praktijk te brengen, wat over het algemeen een rijkere leerervaring mogelijk maakte. Studenten waren erg enthousiast om deze tool te gebruiken.

Over IHS

Het Institute for Housing and Urban Development Studies (IHS) is een onderwijs-, advies- en onderzoeksinstituut dat deel uitmaakt van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Al meer dan 60 jaar heeft het als missie het ontwikkelen van menselijke en institutionele capaciteiten, het terugdringen van armoede en het verbeteren van de levenskwaliteit in steden.

Related posts

Weekly Tutorial

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.