Webinar "Accelerated Simulations for Engineers." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)

Innovatiesprint brengt Tygron en ESRI dichter bij elkaar

Vorige week kwamen programmeurs van Tygron en ontwikkelaars en gebruikers van ESRI bij elkaar voor een innovatiesprint. Doel was om beide werelden beter te integreren door de software met elkaar te laten praten. Denk daarbij aan voorbeelden als: hoe gebruik ik Tygron visualisaties in ESRI en omgekeerd hoe zie ik ESRI data in het Tygron Platform.

Op de eerste dag werden praktijkvoorbeelden van provincie Gelderland en Tauw uitgewerkt als user stories. Voorbeelden van user stories die zijn opgepakt zijn:
– Als gebruiker van ArcGIS en Tygron wil ik vanuit mijn ArcGIS omgeving Tygron rekenmodellen gebruiken om zo vanuit één omgeving al mijn data en modellen aan te sturen.
– Als gebruiker van ArcGIS en Tygron wil ik ArcGIS analyses in het Tygron Platform gebruiken, zodat ik de uitkomsten ervan in mijn project kan visualiseren voor klanten.

Na vijf werkdagen intensief overleggen en samenwerken is het gelukt om op verschillende manieren over en weer data in elkaars software te laten zien, zoals via story maps en in GIS viewers. De komende tijd bekijken Tygron en ESRI hoe ze dit verder doorontwikkelen. Tygron heeft nu al aanpassing gedaan zodat klanten in ArcGIS direct resultaten in het Tygron Platform kunnen bekijken, inclusief legenda en time frames.

Bekijk hier de releasenotes van de innovatiesprint:

https://support.tygron.com/wiki/Version_2019.8.2

https://support.tygron.com/wiki/Version_2019.8.3

Related posts

Weekly Tutorial

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.