Verslag Tygron LTS release webinar 2023

De Tygron LTS 2023 komt eraan! Op dinsdag 24 januari 2023 organiseerden we een webinar waarin een aantal onderdelen van de nieuwe functionaliteit werden gedemonstreerd. Ook werd onze SDK geïntroduceerd.

Introductie door Florian Witsenburg (CEO Tygron).

Maxim Knepfle (CTO Tygron) gaf een overview van de voornaamste nieuwe functionaliteiten, en ging er daarna een voor een op in:

Interface: grootschalige update met onder meer verbeterde navigatie;

Toename in Rekencapaciteit:

Importeren DXF bestanden: zodat tekeningen uit AutoCAD niet meer hoeven te worden geconverteerd voordat ze kunnen worden gebruikt in het Tygron Platform;

Geoshare: U kunt nu bestanden via WMS/WFS beschikbaar stellen op de GeoShare, voor bijvoorbeeld Viewers. Ook kunnen indicatoren e.d. publiek worden gedeeld.

Werken met scenario’:

Security updates:

Overige ontwikkelingen:

Introductie van de Tygron strategie gericht op het kunnen integreren van het Tygron Platform in de eigen werkprocessen van onze gebruikers door Florian Witsenburg:

Rudolf Koster vertelt over de mogelijkheden die onze SDK biedt, en gaat ook in op een aantal voorbeelden van interactie tussen Tygron en FME:

De Python SDK is hier te vinden:
https://github.com/Tygron/python-tygronsdk

Zie voor een overzicht van de nieuwe features, inclusief links naar de uitleg op de wiki:

Naast de bovenstaande features, die aan de orde zijn gekomen, zijn er op basis van gebruikersfeedback ook aantal verbeteringen gedaan aan de Watermodule. Hier gingen we op in tijdens een aparte webinar op 31 januari. Bekijk het verslag hier:

Related Posts
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.