Webinar "Accelerate Your Engineering Simulations with the Tygron Platform." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar: De gebundelde krachten van Tygron en FME.

04/10/2023 @ 14:00 - 15:00

Dat er veel waarde in data zit weten we allemaal al lang. Maar haal je er wel uit wat erin zit? En hoe laat je dat het beste tot z’n recht komen? Met de gebundelde krachten van Tygron en FME zit dat wel snor.

Wil je weten hoe dit (samen)werkt? Meld je dan nu aan voor ons gezamenlijke webinar op 4 oktober!

Groen als een Service (GAES) laat zien hoe zij tot diepgaande analyses komt van opgaves als groen, klimaat en duurzaamheid.

Onze experts vertellen én laten zien hoe je makkelijk analyses kunt maken. Daarnaast is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Bekijk hier het verslag

De agenda was als volgt:

14:00 – 14:05 

Opening en introductie door Hedi van Dijk (Tygron)

14:05 – 14:15

Introductie over Groen Als een Service (GAES) door Wil Jacobs. Wil legt uit hoe GAES stuurt op de werkelijke waarde van groen met behulp van data en analyses.

14:15 – 14:30

Hans van der Maarel (Red Geographics) en Florian Witsenburg (Tygron) zullen achtereenvolgens vertellen over de achtergronden van FME en Tygron. Zij zullen ingaan op automatisering van processtappen, aspecten als welke formaten en data kunnen worden gebruikt en verwerkt, en op de mogelijkheden van interactie via de API.

14:30 – 14:45

Demo door Koen Verhoeven namens GAES. Koen zal in een concreet project laten zien hoe de bundeling van krachten van Tygron en FME leidt tot meer inzicht met betrekking tot groen, klimaat en duurzaamheid – zowel voor de huidige situatie als voor toekomstige scenario’s. Wil licht toe hoe hij omgaat met de resultaten van een dergelijk project.

14:45 – 15:00

Ruimte voor vragen en afronding.

Details

Date:
04/10/2023
Time:
14:00 - 15:00

Venue

Online

Organizer

Tygron
Email:
info@tygron.com
View Organizer Website
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.