De 3 Essentiële Technologische Fundamenten van het Tygron Platform

Bij Tygron weten we dat je als ingenieur voorop wilt blijven lopen in technologische innovatie en zoekt naar betrouwbare oplossingen die voldoen aan de complexe eisen van het project, de wet- en regelgeving, en de omgevingskenmerken. Traditionele simulatieprocessen in de techniek kunnen traag, repetitief, en vaak beperkt tot één discipline zijn, waardoor ze onvoldoende zijn om de complexiteit en schaal van stedelijke planning en milieusimulaties aan te pakken. 

Daarom hebben we het Tygron Platform gecreëerd. We geloven dat je door het versnellen van je dataverwerking en simulaties meer efficiëntie en effectiviteit kunt bereiken in je werkprocessen als engineer. In dit artikel delen we de drie belangrijkste technologische fundamenten achter het Tygron Platform: 

1. Ongeëvenaarde Rekenkracht met GPU-gestuurde Simulaties

Maak gebruik van de kracht van geavanceerde NVIDIA-hardware met de cloudgebaseerde GPU-supercomputer van het Tygron Platform. Deze supercomputer maakt het mogelijk voor ingenieurs om:

 • Meerdere Complexe Simulaties Gelijktijdig Uitvoeren: Voer verschillende complexe simulaties tegelijkertijd uit zonder in te boeten op snelheid of detail.
 • Simulaties Integreren: Pak tegelijkertijd bijvoorbeeld klimaatgerelateerde kwesties aan (hittestress, overstromingen, droogte) en stedelijke planningsproblemen (leefbaarheid, connectiviteit, mobiliteit, vloeroppervlakte-index) binnen één project.
 • Low-Code, High-Performance: Ervaar high-performance computing, AI en digital twins zonder de noodzaak van uitgebreide codering, waardoor geavanceerde simulaties toegankelijk en efficiënt worden.

2. Naadloze Interoperabiliteit met Open Standaarden

Het Tygron Platform bevordert interoperabiliteit en open standaarden, wat de manier waarop ingenieurs samenwerken en innoveren revolutioneert:

 • SDK’s en API’s: Gebruik gestandaardiseerde tools en protocollen om functionaliteiten te integreren en uit te breiden, wat zorgt voor consistente en efficiënte communicatie tussen diverse softwaretoepassingen.
 • Compatibiliteit met Standaardsoftware: Blijf je favoriete tools gebruiken zoals QGIS, Esri voor GIS-data, en AutoCAD voor stedelijk ontwerp. Importeer gemakkelijk en herbereken de effecten van herontwerpen of bijgewerkte datalagen op de hele stad.
 • Veelzijdige Resultaatpresentatie: Presenteer resultaten in verschillende formaten, zoals interactieve dashboards, Unity, Unreal Engine, Esri-producten en andere visualisatietools, wat flexibiliteit biedt in hoe je je bevindingen presenteert.

3. GIS-gebaseerde Modellering voor Snelle Creatie van Digital Twins

Het bouwen van je digital twin is nog nooit zo eenvoudig of snel geweest met het Tygron Platform:

 • Directe Projectcreatie: Creëer binnen enkele minuten een uitgebreide digital twin door gebruik te maken van standaardverbindingen met GIS-bronnen zoals Esri World Maps en OSM.
 • Aangepaste Data-integratie: Voeg naadloos je eigen data toe via Geo-plugins, waardoor je project vanaf het begin verbonden en geïntegreerd is.
 • Flexibel Databeheer: Werk data binnen je bestaande projecten moeiteloos bij of vervang deze, zodat de nauwkeurigheid en relevantie van je simulaties behouden blijft.

Conclusie

Met de capaciteit om meer dan 30.000 projecten tegelijkertijd te hosten en een wereldwijde gebruikersbasis die reikt tot ingenieursadviseurs, gemeenten en universiteiten in meer dan 20 landen, is het Tygron Platform specifiek ontworpen voor ingenieurs in kleine tot middelgrote organisaties. Integreer, simuleer en presenteer je data met ongeëvenaarde eenvoud en precisie.

Hoe werkt het?

 • Download onze gratis trial versie
 • Start je eigen project
 • Integreer, simuleer en presenteer uw eigen gegevens.

Omarm de toekomst van stadsplanning en omgevingssimulaties met het Tygron Platform, waar extreme rekenkracht, naadloze interoperabiliteit en snelle Digital Twin creatie samenkomen om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.