Webinar Parametric City Planning in TYGRON

1 miljoen woningen bouwen? Klimaatadaptatie? Energietransitie? Deze opgaven zijn te complex om zonder intelligente systemen op te lossen. Samen met gebruikers van het Tygron Geodesign Platform ontwikkelen we daarom een module voor het parametrisch genereren van wijken.De Parametric city planning module in Tygron kan oneindig veel iteraties genereren voor woningbouw, en kan elke iteratie direct visualiseren en doorrekenen op thema’s als klimaat, verkeer, energie, bereikbaarheid, natuur en gezondheid.

Dinsdag 30 november 2021 organiseerden we een webinar om de mogelijkheden te laten zien. U kunt het webinar hier terugzien:

Wilt u meer weten? Contact ons via info@tygron.com

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.