Tygron LTS release 3 maart 2023

De Tygron LTS 2023 komt eraan! Op 3 maart 2023 vindt de release plaats. Tygron heeft het afgelopen jaar samen met haar gebruikers weer een groot aantal verbeteringen doorgevoerd en nieuwe functionaliteiten ontwikkeld. Deze zijn toegelicht in twee webinars die u online terug kunt kijken:

Tijdens de webinar Tygron LTS 2023 introduceerden we onze updates aan:

  • Interface;
  • Importeren DXF bestanden;
  • Geoshare;
  • Ook introduceerden we onze Python SDK.

Tijdens een aparte webinar gingen we specifiek in op de verbeteringen aan de Watermodule.

Een uitgebreider overzicht van de nieuwe functionaliteiten vindt u hier:
https://www.tygron.com/new-features/

De details over de komende release vindt u terug in de release notes:

https://previewsupport.tygron.com/wiki/Category:Version_2023

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.