Het Watertoets-instrument van Aveco de Bondt voor een klimaatrobuuste inrichting en beslissingen met draagvlak.

Het Watertoets-instrument  van Tygron Partner Aveco de Bondt bestaat uit een stapsgewijze aanpak om de verschillende belangen en locatiespecifieke aandachtspunten op het gebied van water en klimaat in kaart te brengen, mogelijke maatregelen door te rekenen en effecten te visualiseren en vervolgens samen afwegingen te maken. Daarbij wordt gebruikgemaakt van het Tygron Geodesign Platform.

Lees hier door voor meer informatie:

Watertoets-instrument – Aveco de Bondt

Nieuw instrument helpt om met draagvlak klimaatkeuzes te maken.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.