Waardassacker: Een watersysteem jaar rond doorrekenen

Een van de hoogtepunten van  de Tygron Community of Practice 2021 (17 juni 2021) was de demonstratie van het Waardassacker project door Jan Olsman van Waternet. Jan liet in deze praktijkcasus zien hoe kunstwerken, peilgebieden, evaporatie, grondwater, oppervlaktewater te modelleren zijn en jaarrond door te rekenen zijn in Tygron. Aan bod kwamen o.a. het integraal modelleren van de polder, de waterbalans over de tijd en het kalibreren van het model aan de hand van historische gebeurtenissen en meetwaardes.

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.