Tygron LTS Server Release 2021

Zoals aangekondigd in de nieuwsbrief van december vindt op vrijdag 5 maart 2021 de release van de Tygron LTS 2021 Server plaats. In deze nieuwsbrief vindt u praktische informatie over de voorbereiding van deze release.

Onderhoud aan de Servers

Op vrijdag 5 maart vindt er onderhoud aan de Servers plaats in verband met de release. Dit gebeurt buiten kantooruren om de overlast voor u zo veel mogelijk te beperken. Heeft u belangrijke werkzaamheden met het Tygron Platform gepland staan op 5 maart en/of in het weekend erna? Geef het aan ons door via info@tygron.com en houd er rekening mee in uw planning.

Verbeterde functionaliteiten

Tygron heeft het afgelopen jaar samen met een aantal partners verbeteringen en nieuwe functionaliteiten ontwikkeld. Deze nieuwe ontwikkelingen zijn uitgebreid getest en gedocumenteerd. Zoals altijd komen deze voor alle gebruikers beschikbaar. De belangrijkste vernieuwde functionaliteiten zijn:

  • Parametrisch ontwerpen: Configureer, bereken en optimaliseer woningbouw;
  • Aerius Calculator: Via API connectie dynamisch stikstofdepositie berekenen;
  • Watermodule: Diverse verbeteringen aan oppervlaktewater en grondwater;
  • API: met de LTS 2021 Server release komt de API beschikbaar voor alle gebruikers;

Voor uitgebreide informatie over deze onderwerpen kunt u terecht op onze website, daar staan al deze nieuwe functionaliteiten voor u op een rijtje.

We wensen u veel plezier met het gebruik van de nieuwe Tygron LTS Server 2021!

Met vriendelijke groet,

Het Tygron Team