19th Ave New York, NY 95822, USA

TRAINING WATERSYSTEMEN

Duur: 3 dagen 

Kennisniveau Tygron Watermodule: Gevorderd  

Doelgroep: (ervaren) hydrologen, met ervaring met de Tygron Watermodule. 

Deze training wordt verzorgd door Tygron in samenwerking met Aveco de Bondt. Door deze samenwerking krijgt u optimaal inzicht in zowel het gebruik en de werking van het Tygron Platform als de toepassing ervan op hydrologische vraagstukken vanuit ervaring en kennis uit de praktijk.

Gedurende deze training zal in detail worden uitgelegd hoe een watersysteem succesvol gemodelleerd kan worden met de Tygron Watermodule. Aan de hand van een praktijkcasus leert u hoe kunstwerken, peilgebieden, evaporatie, grondwater, oppervlaktewater te modelleren zijn en jaarrond door te rekenen zijn. Aan bod komen o.a. het integraal modelleren van de polder, de waterbalans over de tijd en het kalibreren van het model aan de hand van historische gebeurtenissen en meetwaardes. Na deze training zal de gebruiker overweg kunnen met alle facetten die nodig zijn om het watersysteem actief te kunnen analyseren met de Tygron Watermodule. 

Onderwerpen die aan bod komen: 

  • Het modelleren van het watersysteem met de Tygron Watermodule. Aan bod komen het modelleren van de kunstwerken, evaporatie, oppervlaktewater, grondwater en de waterbalans over de tijd 
  • Het valideren en kalibreren van uw model aan de hand van historische gebeurtenissen en meetwaardes 
  • Het begrijpen en beheersen van de verschillende hulpmiddelen die de Tygron Watermodule biedt voor het corrigeren en herstellen van incorrecte en/of missende invoer data (bijvoorbeeld stuwen, duikers en peilgebieden) 

Voor wie?
Deze training is gericht op hydrologen die al een basistraining Watermodule hebben voltooid, of vergelijkbare ervaring hebben met het Tygron Platform. 

Praktische info

Data: 17, 18 en 19 oktober 2023

Tijd: 09:30-16:30

Locatie: Tygron, Den Haag of een locatie van Aveco de Bondt (in overleg), inclusief verzorgde lunch.

Prijs: € 2150,- excl. Btw per persoon voor alle 3 de dagen.

Deelnemers: Minimaal 4, Maximaal 8

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.