Preview bijeenkomsten op 14 en 16 januari 2020

Vanaf 1 januari 2020 krijgt iedereen met een Tygron LTS-licentie tijdelijk toegang tot de Preview Server, dit als voorbereiding op de jaarlijkse grote LTS Server release die gepland staat tegen het eind van Q1 2020. Alle nieuwe features die in de Preview server beschikbaar zijn komen bij de LTS Server release ook beschikbaar op de LTS server. Doordat u al vanaf 1 januari toegang heeft tot deze nieuwe functies, heeft iedereen de mogelijkheid om te experimenteren met de nieuwste technologie en bestaande projecten te testen. Op deze manier kunt u oefenen met de nieuwe functionaliteit en nagaan of uw bestaande project nog werkt zoals verwacht in de nieuwe omgeving.

We begrijpen dat het fijn is om een beetje hulp te krijgen bij het kennismaken met de nieuwste mogelijkheden. Daarom worden er, net als vorig jaar, twee Preview bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten kunt u uw eigen vertrouwde projecten testen in de nieuwe omgeving. Werkt alles nog zoals u gewent bent? Kunt u de nieuwe functies direct toepassen in uw bestaande project? En hoe werken de nieuwe functies eigenlijk? We helpen u graag om achter deze antwoorden te komen en zo weer vertrouwd te raken met de nieuwe omgeving. Graag nodigen we u uit om naar een van deze bijeenkomsten te komen.

Via onderstaande aanmeldformulier kunt u zich opgeven. We vragen u tevens welk(e) project(en) we vooraf voor u over kunnen zetten van de LTS Server naar de Preview Server. Alleen dan kunt u met uw huidige project testen op de Preview Server.

De bijeenkomsten vinden plaats op ons kantoor aan de Lange Voorhout 46 in Den Haag op:

  • Dinsdag 14 januari van 9:30 tot 12:00
  • Donderdag 16 januari van 13:30 tot 16:00

Bij welke van de twee bent u aanwezig? Aanmelden kan tot 8 januari 2020 dus meldt u vandaag nog aan zodat we ook uw project alvast kunnen voorbereiden.

Tot dan!

Het Tygron Team