Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Provada 2022

14/06/2022 - 16/06/2022

PROVADA is bekend van de grootste vastgoedbeurs van Nederland en organiseert daarnaast diverse virtuele & fysieke events waarbij kennisdeling, inspiratie en netwerken centraal staan.

Elk jaar is PROVADA terug te vinden in RAI Amsterdam voor een driedaagse beurs met een aantrekkelijk programma, fysieke stands en netwerkmogelijkheden.

ACT NOW for a better tomorrow 
Van Parijs naar Glasgow tot aan Sharm-el-Sjeik. De zorgen om de houdbaarheid van onze planeet worden wereldwijd gedeeld. Klimaatadaptatie is een belangrijk thema voor de vastgoedsector en er is een gedeeld gevoel van urgentie. We moeten nu acteren voor een betere toekomst. Samen werken aan de uitdagende opgaves in de woningmarkt, de binnensteden en in de regio. Dat zijn we verplicht aan de volgende generatie.

Lancering thema PROVADA 2022 
Aangezien de RAI, onze beurslocatie, in gebruik is voor de boostercampagne, nemen wij je mee naar de plek (het PROVADA kantoor) waar de plattegrond met standhouders alweer is ingedeeld en waar hard aan het programma en de inrichting wordt gewerkt.

Details

Start:
14/06/2022
End:
16/06/2022
Website:
https://www.provada.nl/

Venue

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.