Webinar "Accelerate Your Engineering Simulations with the Tygron Platform." | July 11 2024 3.30 - 4.30 pm (CET)
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar Tygron LTS 2024: de Watermodule

January 17 @ 10:00 - 11:30

Op woensdag 17 januari 2024 organiseerden we een webinar waarin we de updates van de Tygron LTS 2024 presenteerden. Tijdens het webinar nemen we je mee door de nieuwste ontwikkelingen, functies en verbeteringen van
de release. Concrete voorbeelden illustreerden hoe de functionaliteiten werken, en er was ruimte voor vragen. Je kunt de webinar hier terugkijken:

Tijdens het webinar behandelden we de volgende punten:

  1. Snel beschikbaar basismodel: Binnen enkele minuten is vanuit brondata een basismodel beschikbaar, waarin het landgebruik, de functies, watergangen, het maaiveldverloop en de ondergrond van het studiegebied zijn opgenomen.

  2. Flexibele softwaremodules: De software biedt modules voor het uitvoeren van berekeningen en maakt het mogelijk om resultaten van andere modellen in te voeren.

  3. Integrale scenario-analyse: De rekensnelheid en het gemak waarmee wijzigingen in de modelschematisatie kunnen worden doorgevoerd, stellen gebruikers in staat integrale scenario’s door te rekenen.

Achtergrond van de Watermodule 2024:

Een van de grootste uitdagingen in watermanagement is het omgaan met grotere extremen, waarbij zowel nattere als drogere omstandigheden voorkomen. Traditionele statistieken zijn onvoldoende om toekomstige extremen nauwkeurig te voorspellen, waardoor voorspellingen een groeiende mate van onzekerheid kennen.

Om effectiever water vast te houden waar elke druppel valt, is inzicht nodig in de effectiviteit van perceelsmaatregelen tegen droogte en verdroging. Deze maatregelen kunnen niet alleen het oppervlaktewatersysteem ontlasten, maar ook wateroverlast in natte perioden voorkomen. De Tygron Watermodule richt zich op deze uitdaging en streeft naar betere en snellere verwerking van nieuwe gegevens en inzichten.

Overige Sessies rondom de LTS 2024 release:

Details

Date:
January 17
Time:
10:00 - 11:30

Venue

Online

Organizer

Tygron
Email:
info@tygron.com
View Organizer Website
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.