19th Ave New York, NY 95822, USA

Zelf aan de slag met template Provincie Utrecht​

15:10 – 15:50  Zaal 1

Zelf aan de slag met de GGO – template van de Provincie Utrecht. Laadt uw eigen project in, en werk met de indicatoren voor gezonde gebiedsontwikkeling van de Provincie Utrecht.

Per Prins (UrbanSync), Rudolf Koster (Tygron) en Hans van den Bosch (Provincie Utrecht).

Tijdens deze sessie maakt u uw eigen digital twin aan van uw eigen gemeente (of ander gebied) en kunt u, onder begeleiding van experts, direct aan de slag met het berekenen en beoordelen van uw gebied op het gebied van gezondheid en milieu.

Mocht u willen deelnemen aan deze sessie, maar nog geen toegang hebben tot het Tygron Platform, neem dan contact met ons op via info@tygron.com. We kunnen u voorzien van een proef-account voor 1 maand. We adviseren wel om in dat geval ook deel te hebben genomen aan de Quickstart-sessie die plaatsvindt van 10.30 – 12.00 

Let op: bring your own laptop

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.