19th Ave New York, NY 95822, USA

Kleine Tygron LTS Server Release juli 2021

Op 2 juli 2021 vindt een kleine aanvullende release van de Tygron LTS 2021 Server plaats. Het betreft een aantal uitbreidingen op bestaande functionaliteiten, waardoor u deze nog beter kunt benutten. De rekenkern en datastructuur worden hiermee niet aangepast, maar wel wordt de user interface verbeterd. In deze nieuwsbrief vindt u praktische informatie over de voorbereiding van deze release en over de lancering van de Tygron Academy.

Alvast aan de slag op de Preview Server

In aanloop naar release op 2 juli 2021 heeft u vanaf nu op de Preview Server 2021 toegang tot de verbeterde functionaliteiten, zodat u alvast een kijkje kunt nemen. U kunt de Preview applicatie zelf downloaden. Uw login van de LTS Server kunt u ook gebruiken voor de Preview Server. Ook hebben we de Preview Support Wiki onder handen genomen en de verbeterde technologie beschreven.

Verbeterde functionaliteiten

Vanaf 2 juli 2021 komen de volgende verbeteringen beschikbaar voor alle gebruikers van het Tygron Geodesign Platform:

User interface water

  • Verbeterde feedback op kunstwerken, door een 100-tal automatische checks in de Water Wizard;
  • Mogelijkheid om geautomatiseerd grote hoeveelheden kunstwerken te corrigeren/updaten;
  • Nieuwe visualisatie van interactie tussen peilgebieden in het watersysteem;
  • Nieuwe visualisatie van peilstanden rondom kunstwerken;
  • Er is een consistentiecheck gedaan op de naamgeving, met name in de Waterwizard.

Overige features

  • CityJSON/CityGML formaat wordt nu ondersteund, waardoor in het Tygron Platform gewerkt kan worden met de 3D BAG die vorige maand door de TUDelft is gelanceerd;
  • Bij het aanmaken van een project kan gebruik worden gemaakt van AHN4, voor zover beschikbaar.

Voor uitgebreide informatie over deze onderwerpen kunt u terecht op onze website, daar staan deze functionaliteiten voor u op een rijtje.

[av_button label=’Verbeterde functionaliteiten’ link=’manually,https://www.tygron.com/en/new-features/’ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#ea5b3a’ custom_font=’#ffffff’]

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

Tygron Academy

Tygron heeft de afgelopen jaren veelvuldig trainingen gegeven aan diverse professionals. Op verzoek van meerdere waterschappen hebben we een aantal van deze trainingen gestructureerd tot een helder trainingsaanbod.

Een mooi voorbeeld van een training is de Schades en Slachtoffers Module. Tijdens de training leert u deze module toe te passen om berekeningen te maken met behulp van aankomsttijden en stijgsnelheden van overstromingen.

Mist u een training? Geef het door aan ons via info@tygron.com, dan kunnen we deze in ons toekomstige aanbod opnemen. Bent u nieuwsgierig en kunt u niet wachten om te starten? Via het aanmeldformulier op de website kunt u zich inschrijven.

[av_button label=’Tygron Academy’ link=’manually,https://www.tygron.com/nl/tygron-academy-trainingen/’ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#ea5b3a’ custom_font=’#ffffff’]

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

Onderhoud aan de Servers

Op vrijdag 2 juli vindt er onderhoud aan de Servers plaats in verband met de release. Dit gebeurt buiten kantooruren om de overlast voor u zo veel mogelijk te beperken. Wij kunnen echter enige uitloop naar het weekend niet geheel uitsluiten. Heeft u belangrijke werkzaamheden met het Tygron Platform gepland staan op 2 juli en/of in het weekend erna? Geef het aan ons door via info@tygron.com en houd er rekening mee in uw planning.

Related Posts
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.