19th Ave New York, NY 95822, USA

Tygron Platform Preview Release 2021 (Demo)

Op 5 maart 2021 vindt de release van de Tygron LTS 2021 Server plaats. In deze nieuwsbrief vindt u praktische informatie over de voorbereiding van deze release.

Tygron heeft het afgelopen jaar samen met een aantal partners verbeteringen en nieuwe functionaliteiten ontwikkeld. Deze nieuwe ontwikkelingen zijn uitgebreid getest en gedocumenteerd. Zoals altijd komen deze voor alle gebruikers beschikbaar. De belangrijkste vernieuwde functionaliteiten zijn:

  • Parametrisch ontwerpen: Configureer, bereken en optimaliseer woningbouw;
  • Aerius Calculator: Via API connectie dynamisch stikstofdepositie berekenen;
  • Watermodule: Diverse verbeteringen aan oppervlaktewater en grondwater;
  • API: met de LTS 2021 Server release komt de API beschikbaar voor alle gebruikers;

Voor uitgebreide informatie over deze onderwerpen kunt u terecht op onze website, daar staan al deze nieuwe functionaliteiten voor u op een rijtje:

Preview Server 2021

In aanloop naar de LTS 2021 Server release vindt nu eerst op 1 januari de release van de Preview Server 2021 plaats. Alle gebruikers krijgen daarmee alvast toegang tot alle nieuwe functionaliteiten.

De Preview Server 2021 release is ervoor bedoeld om te wennen aan de nieuwe functionaliteiten. Ook geeft het de mogelijkheid om uw huidige projecten die u op de LTS Server 2020 hebt staan te testen in de nieuwe omgeving.

Heeft u een project op de LTS Server 2020 en wilt u deze graag testen op de Preview Server 2021? Geef dan de naam van het project door aan support@tygron.com zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw project ook op de Preview Server 2021 komt te staan. Let op dat dit wel meetelt voor het aantal km2 die u binnen uw licentie kunt bewaren.

Aan de slag op de Preview Server?
Download de Preview applicatie en ontdek zelf de nieuwe functionaliteiten. Uw login van de LTS Server kunt u ook gebruiken voor de Preview Server. Ook hebben we de Preview Support Wiki onder handen genomen en de nieuwe technologie beschreven.

Onderhoud aan de Servers

Op 21 en 22 december vindt er regulier onderhoud aan de Servers plaats. Dit gebeurt buiten kantooruren om de overlast voor u zo veel mogelijk te beperken. Wij kunnen echter enige uitloop binnen kantooruren niet geheel uitsluiten deze dagen. Heeft u belangrijke werkzaamheden met het Tygron Platform gepland staan op 21, 22 of 23 december? Geef het aan ons door via info@tygron.com en houd er rekening mee in uw planning.

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen

Van 25 december t/m 1 januari zijn wij minder goed bereikbaar voor support. Mocht u ergens tegenaan lopen mail dan naar support@tygron.com en we helpen u zo snel mogelijk verder.

We wensen u alvast fijne feestdagen en hopen dat u ook in het nieuwe jaar weer veel plezier beleeft aan het Tygron Platform!

Met vriendelijke groet,

Het Tygron Team

Related Posts
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.