19th Ave New York, NY 95822, USA

Hoe kan ik parametrisch ontwerpen in Tygron?

Overleg met provincie Utrecht over Tygron Roadmap, 31 maart 2020

Spreker: Maxim Knepflé, CTO Tygron

Met behulp van parametrisch ontwerpen kunnen plannen in een beginstadium, nog voor het ontwerpstadium, worden getoetst en alternatieven worden afgewogen. De basis van het parametrisch ontwerpen kan al worden toegepast in het Tygron Platform. Het is onderdeel van onze roadmap voor 2020 om deze mogelijkheden verder uit te breiden.

Related Posts
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.